Nabavna konferenca 2019: Transformacija nabave v dinamičnih okoljih

Spoštovani,

 

veseli smo, da ste bili del Nabavne konference 2019 in ste se skupaj z nami pripravljali na izzive, ki jih prinaša transformacija nabave v dinamičnih okoljih. Upamo, da so vam govorci na kongresu pomagali poiskati odgovore na vaša vprašanja. Hvala vam, ker ste se v velikem številu zbrali na konferenci, se povezovali, učili in družili.

 Do e-gradiv lahko dostopate na spletni strani konference https://www.planetgv.si/nabavna-konferenca.

Dogajanje na konferenci smo zajeli v bogati fotogaleriji z vsemi utrinki. Fotoutrinke si lahko ogledate na naši Facebook strani in jih všečkate – tukaj.

 

Za vse vaše povratne informacije bomo izredno hvaležni. Zato vas prosimo, da nam vaše mnenje o konferenci zaupate v e-anketnem vprašalniku, ki ga prav tako najdete na spletni strani konference in nahttps://www.surveymonkey.com/r/nabkonf2019. Tako bomo lahko prihodnje leto še boljši in se še bolj približali vašim željam in predlogom.

 

Na vaše e-naslove vam bomo poslali tudi e-potrdila o udeležbi.

 

Na konferenci nam je ideje, kako razvijati svojo kreativnost in kako biti še bolj kreativen predstavil predavatelj Uroš Petrović, mednarodno priznani predavatelj in pisatelj, soavtor inovativnega programa »NTC sistem učenja« iz Srbije. V kolikor vas je navdušil, se obrnite na nas na e-naslov ana.koncina@planetgv.si in za vas bomo pripravili posebno ponudbo za delavnico z g. Petrovićem v vaši organizaciji.

 

Pridružite se nam tudi v letu 2020! Nabavna konferenca 2020 bo 14. in 15. maja 2020 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu, zato shranite datum.

 

Želimo vas veliko uspehov pri vašem delu in vas prijazno pozdravljamo,

 

Planet GV in Združenje nabavnikov Slovenije

 

Nazaj