Vabilo: Oracle Innovation Management - prava ideja ob pravem času na pravem mestu

Oracle Innovation Management - prava ideja ob pravem času na pravem mestu

Kdaj: 25.4.2019 od 9 do 13 ure

Dr. Ivan Župič je predavatelj za podjetnišvo na Kingston University London, kjer vodi predmete Strateški management, Inovacije in Mednarodno podjetništvo. V svojem raziskovalnem delu se ukvarja z vplivom digitalne tehnologije na podjetništvo in inoviranje.

Predstavil vam bo sodobne pristope k upravljanju z inovacijami. V predavanju bo govoril o novostih na področju upravljanja s procesom inovacij, razliko med odprtimi in zaprtimi pristopi k inoviranju ter kako iskati ravnotežje med inovativnostjo in učinkovitostjo v podjetju.

Marek Kozłowski ERPM & HCM Sales Development Manager CEE & Russia vam bo predstavil Innovation Management – Clarity for the Modern Business. Najuspešnejša podjetja sedanjosti uporabljajo procese in orodja za upravljanje z inovacijami ter jih imajo vključene v lastno korporativno kulturo. Izvedeli boste, kakšen je pristop podjetja Oracle k izzivom, ki jih prinašajo inovacije in kako le te vplivajo na prihodnost.

Implementacija rešitve Oracle Innovation Management je enostavna, hitra in učinkovita. Proces uvedbe nam bo predstavil g. Zlatko Novak, svetovalec iz Oraclovega partnerskega podjetja Osir-Erpis.

Ob zaključku dogodka bodo o svojih izkušnjah z implementacijo rešitve, časom, ki je bil potreben za implementacijo ter o prednostih, ki jih pričakujejo od uporabe rešitve spregovorili naši zadovoljni uporabniki. Le ti bodo tudi na voljo za vsa vaša vprašanja v zvezi z uporabo rešitve.

Register Today

Agenda