O članstvu

Prednosti članstva

Nekaj tehtnih razlogov, zakaj se nam pridružiti:

• Strokovna rast: Povečajte svoje znanje in razvijajte svoje sposobnosti, s pomočjo naših programov usposabljanja, seminarjev in konferenc o posebnih temah,
  • Možnosti mreženja: Naredite svojo primerjalno globalne analizo z dostopom do vaših vrstnikov v Evropi in v svetu.
  • Dostop do publikacij: Bodite na tekočem z najnovejšim znanjem in trendi na trgu s pomočjo različnih knjig s tega področja, različni dnevnih člankov in E-zine mesečna glasila.
  • Interesne skupine: S forumi ZNS in okroglimi mizami, z izmenjavo idej in najboljših praks, pomembnih vprašanj  s področja nabave in izzivov oskrbnih verig.
  • Nabava v uprave družb: Pridobite najboljše in najpametnejše ideje iz forumov
  • Popusti na seminarjih: Uživajte v znižanih cenah in prednostnih vabilih
  • Srečanja s svojimi kolegi in vrstniki v prijaznem okolju

Želite postati član Združenja nabavnikov Slovenije?

Prosimo Vas, da izpolnite spletno prijavnico ali pa si prenesete in izpišete priloženo pristopno izjavo  pristopno izjavo, jo natančno izpolnite s svojimi podatki in nam jo podpisano vrnete na naš naslov

Pavel Štaudohar
(Združenje nabavnikov Slovenije)

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 / 786 14 62, 031 628 375
Faks: 01 / 589 82 19
Elektronska pošta: info@zns-zdruzenje.si

S svojim podpisom se tudi zavezujete, da boste po prejetju računa poravnali letno članarino za eno leto, ki znaša:

• individualna članarina v višini 80 EUR;
  • za upokojence v višini 20 EUR;
  • študentje in dijaki imajo, ob predložitvi veljavnega potrdila o vpisu in statusu študenta, članstvo zastonj;
  • za pravne osebe, ki pa včlanijo večje število svojih zaposlenih, pa so članarine sledeče: od 3 do vključno 5 sodelavcev je članarina 70 EUR po članu; od 6 do vključno 10 sodelavcev je članarina 60 EUR po članu; od 11 do vključno 20 sodelavcev je članarina 50 EUR po članu in nad 20 sodelavcev je individualna članarina 40 EUR po članu.

(podpis slike)