Partnerski dogodki: SAP-jeva serija spletnih srečanj - Nabava tlakuje pot do uspeha

Podjetja po vsem svetu se soočajo s finančnimi in operativnimi izzivi – trgi se vse hitreje spreminjajo, nabavne verige so vse bolj obremenjene, kaže se vse večja potreba po prilagodljivi delovni sili, ki se lahko hitro in učinkovito prilagaja novim razmeram. Čas je, da ponovno premislimo o nabavnih procesih in na novo opredelimo strateško vlogo, ki jo ima področje nabave pri zagotavljanju neprekinjenega poslovanja.

SAP predstavlja serijo spletnih srečanj, na katerih bo v družbi uspešnih mednarodnih podjetij in na podlagi praktičnih primerov naslovil izzive s področja nabave. Pridružite se nam:

• 16. april 2021 ob 10.00 | Srečanje bo namenjeno iskanju rešitev za elektronsko podpisovanje pogodb, ki prinaša hitrejše, lažje in varnejše izvajanje pogodb. Elektronski podpisi omogočajo varno ravnanje s pogodbami, zmanjšajo tveganja in stroške ter izboljšajo skladnost. Svoje vpoglede in nasvete bo delilo podjetje UNIQA, ki je s pomočjo rešitve SAP Signature Management poenostavilo zapletene ročne procese, povečalo produktivnost in zmanjšalo stroške.
  • 30. april ob 10.00 | V ospredju bo usklajevanje zunanje delovne sile. Da bi podjetja ostala konkurenčna in uspevala v novem digitalnem gospodarstvu, se vedno bolj obračajo na pogodbene delavce in zunanje izvajalce. Pridružilo se nam bo podjetje Novartis, ki je s pomočjo rešitve SAP Fieldglass pridobilo lokalno znanje in globalni doseg, da lahko uspešno upravlja s podizvajalci ne glede na lokacijo poslovanja.
  • 7. maj 2021 ob 10.00 | Spregovorili bomo o strateškem pridobivanju novih nabavnih virov in doseganju brezpapirnega poslovanja. Pokazali bomo, kako lahko kupci na enem mestu upravljajo celotne postopke nabave in sklepanja pogodb za vse vrste porabe. Podjetje KMG Rompetrol bo z udeleženci delilo svoje vpoglede, kako so povečali preglednost svojih pogodb in delovnih tokov ter zagotovili elektronsko izvajanje nabavnih postopkov.
  • 21. maj ob 10.00 | Spoznali bomo, kako zagotoviti ustrezne smernice za nakupovanje pravega blaga in storitev. Ustvarjanje vloge za nakup je pri trenutnih sistemih lahko težavno. SAP Ariba Guided Buying omogoča uporabnikom, da pravilno kupijo prave izdelke znotraj sistema. Na srečanju bo govora o tem, kako vdelane smernice za nabavo pregledno vodijo uporabnika k ustvarjanju naročilnic. Svojo izkušnjo z uvajanjem rešitve SAP Ariba, pridobljena spoznanja in ključne poslovne koristi bo delilo prestižno podjetje Swarovski.
  • 28. maj ob 10.00 | Vprašali se bomo, kako povezati ključne trenutke nabave. Predstavili bomo rešitev SAP Supplier Experience, ki spremeni povratne informacije dobaviteljev po celotni dobavni verigi v vpoglede v realnem času, s čimer lahko izboljšate svoje poslovanje od zmanjšanja obratovalnih stroškov do optimizacije procesov za brezhibno nabavno izkušnjo.

Vabimo vas, da se pridružite spletnim srečanjem in nagradite svoje znanje o strateški vlogi nabave ter s pridobljenimi vpogledi povečate uspešnost svojega podjetja.

PRIJAVA: https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&referrer=&eventid=3039032&sessionid=1&key=19586F2CA2FE6AD7E82A14E66E41A906&regTag=2139365&V2=false&sourcepage=register