ZNS WEBINAR: ENERGENTI - Na izhodu iz epidemije

KDAJ: v četrtek, 27. 05. 2021 od 14.30 ure do 15.30 ure

Predavatelj: Andrej Dernikovič iz podjetja GEN-I

Vsebina WEBINAR - Energenti na izhodu iz epidemije

Pretresov na energetskem trgu kar ni konca. Po zmanjšanju gospodarske aktivnosti zgodovinskih razsežnosti  v času epidemije korona virusa in nizkih cen nafte, zemeljskega plina in električne energije, doživljamo v izhodu iz epidemije ravno obraten proces. Surovine, zemeljski plin in elektrika se dražita, cene CO2 kuponov dosegajo rekordne nivoje. Evropa pa je na poti zelene transformacije.

Seznanitev z razmerami na energetskih trgih, pričakovani trendi in priporočila nabavnikom, odgovornim za nabavo energentov in surovin, bodo teme pogovora z Andrejem Dernikovič iz podjetja GEN-I.

Ne zamudite izjemne priložnosti in pohitite s prijavo. Sprejemamo elektronske prijave do 26.5.2021.

KOTIZACIJA:

Webinar je za člane ZNS brezplačen. Za udeležence webinarja, ki niso člani ZNS je kotizacija 49 EUR brez DDV.

Nečlani ZNS, boste po prijavi oziroma plačilu kotizacije, prejeli povezavo za udeležbo na webinarju.

Članom GZDBK (Gospodarske Zbornice Dolenjske in Bele krajine) bomo priznali 15% popusta na zgoraj navedene kotizacije!

V pričakovanju vaše prijave, potencialnih vprašanj in sodelovanja, vas lepo pozdravljamo.

Marina Lindič, Predsednica ZNS

Srečko Bukovec, Predsednik Strokovnega sveta ZNS

V primeru dodatnih vprašanj in pojasnil smo na voljo:

Srečko Bukovec: e-mail: srecko.bukovec@slopak.si , mobilni telefon: 00386 (0)30 998 242