Seminar: INTEGRATIVEN PRISTOP K NABAVI 4.0

Ne zamudite! Seminar za nabavnike

Center poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani pripravlja seminar z naslovom Integrativen pristop k nabavi 4.0, ki je namenjen vsem, ki delujete na področju oskrbovalnih verig, nabave in logistike. Prav tako je namenjen strokovnjakom, svetovalcem in uporabnikom s področja analiz trenutnih razmer in predvidevanj na področju ‘glokalizacije’ (preoblikovanja) oskrbovalnih verig, trendov in iniciativ na področju zunanjega izvajanja nabave, logistike in re-shoringa. V drugem delu pa seminar naslavlja še strateške, regionalne in mednarodne nabavnike, ki želijo implementirati razširjen nabavni proces, učinkovit management dobaviteljev in digitalno preobraziti nabavni proces.

Zakaj je ta seminar drugačen od ostalih? Ne bo govora le o napovedovanju prihodnosti, ampak predvsem o njenem soustvarjanju. Kako? Z vračanjem k pozabljenim, a dopolnjenim osnovam nabavnega procesa in učinkovite oskrbe, category managementa, digitalizacije nabave, načel trajnostne nabave in oblikovanja sodobnih nabavnih modelov v luči »glokalizacije« oskrbovalnih verig.

Seminar bo potekal 31. maja 2022 od 9:00 do 12:15 ure, preko Zooma.

Združenje nabavnikov Slovenije je svojim članom zagotovilo poseben popust. Če ob prijavi v opombo vpišete kodo “ZNS-POPUST”, si zagotovite 20-odstotni popust na kotizacijo.

VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVNICA >>>